x
N e v a

Yenilenebilir Enerji Çözümleri

Neva Şarj

Enerji Depolama Çözümleri

Neva A.Ş. Türkiye’de kuracağı Enerji Depolama Sistemleri’ne yönelik sektörde satış sonrası en çok ihtiyaç duyulan yaygın teknik servis ağını kurmayı kendine görev edinmiştir. Firmamız kurulacak olan Enerji Depolama Sistemleri’ni diğer yenilenebilir enerji kaynakları ile entegre edip sektördeki yeniliklerin öncüsü olmakla beraber müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda anahtar teslim projeler gerekli tüm hizmetleri sağlamaktadır.

Enerji Depolama Sistemleri

Dünyanın enerji kaynakları hızla tükenirken alternatif, temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarına da yönelim artmaktadır. Ancak yenilenebilir enerji teknolojilerinin önündeki en önemli engellerden biri de enerji kaynağının süreksizliğidir. Dolayısıyla, yük ile talep arasındaki düzensizlikleri ortadan kaldırarak hem güç üretiminde hem de ısıtma ve soğutma gibi uygulamalarda enerji depolama teknolojilerinin uygulanması ve bu konuda yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesi, başta enerji arzının sürekliliği olmak üzere çevresel, ekonomik ve politik alanlarda kritik öneme sahiptir.

Konut Enerji Depolama Çözümleri

Yenilenebilir enerji kaynaklarının gerek doğa gerekse tüketiciler açısından öneminin farkında olan Neva A.Ş, orta ölçekli işyeri ve konutlara yönelik olarak çatı üstü güneş enerjisi panelleri kurmayı ve elde edilen enerjiyi depolayarak hedef kitlenin enerji ihtiyaçlarına çözüm sunmaktadır.

Çözüm ortaklığı ve diğer sorularınız için bize ulaşın.